NEO_logo_black4
F30157_Retinol_Repair_Complex_30ml_0000

Neostrata SKIN ACTIVE Firming Retinol Repair Complex

Čisti 0,5%-tni retinol+NAG Complex

Odaberite bolji način pomlađivanja kože.

Patentirani kompleks:
zaglađuje sitne bore
ublažava tamne mrlje
vraća izgubljeni volumen

Formula sinergistički djeluje na izgradnju potpornih struktura kože koje učvršćuju kožu, smanjuje vidljivost staračkih pjega i djelotvorno ublažava sitne linije i bore djelovanjem iznutra prema van.

Ovaj snažan kompleks osigurava koži 0,5%-tni čisti, stabilizirani retinol i patentirani Neoglukozamine® (NAG) kojim se upotpunjuje i pojačava djelovanje retinola na čvrstoću i volumen kože. Neoglukozamin®, koji klinički dokazano djeluje s retinolom, pomaže u izgradnji prirodnog kolagena i ostalih potpornih struktura kože, zaglađuje i učvršćuje kožu te smanjuje vidljivost sitnih linija i bora. Svježina i djelotvornost proizvoda održava se trostrukim stabilizirajućim kompleksom i posebno dizajniranom pumpicom bez pristupa zraka. Retinol u mikrokapsulama s postupnim oslobađanjem povećava stabilnost i podnošljivost ove moćne formule.

Način primjene: Jednom ili dvaput tjedno navečer nanesite manju količinu na čistu kožu. Postupno povećajte učestalost primjene na svaki drugi dan ili svaki dan, ovisno o podnošljivosti. Može se nanijeti prije neutralne hidratantne kreme ili zaštite od sunca.

Primjena: Navečer
Ograničite izlaganje suncu i koristite proizvode za zaštitu od sunca za vrijeme upotrebe.

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice