LOGO_CMJN_BLACK_BLOC_MARQUE_BASELINE_EN

Svjetski poznata francuska kozmetika, dobitnica brojnih beauty nagrada diljem svijeta

Svjetski poznata francuska kozmetika, dobitnica brojnih beauty nagrada diljem svijeta

Više od 70 godina Embryolisse je razvijan u Francuskoj kako bi vam ponudio široku paletu proizvoda prirodnih i učinkovitih formulacija i pomno odabranih aktivnih sastojaka koja je jednostavna za primjenu i lako se uklapa u vašu dnevnu rutinu čak i kada imate osjetljivu i netolerantnu kožu.
Godine 1950. dermatolog iz pariške bolnice specijaliziran za kožne patologije stvorio je Lait-Crème Concentré, koji je postao mit. Iz njegove stručnosti proizašla je čitava paleta proizvoda za njegu kože koja se prenosila s majki na kćeri, te s koljena na koljeno. Embyolisse preporučuju ljekarnici, a obožavaju koristiti vižazisti i žene u više od 35 zemalja svijeta. Nema seta, svlačionica, niti backstage-a, modne revije, a da Lait-Crème Concentré nije pod svjetlima reflektora. Omiljeni je proizvod vizažista svugdje u svijetu i tajna ljepote zvijezda.

Linije

Višenamjenski hidratantni proizvodi koji se preporučuju čak i za najosjetljiviju i dehidriranu kožu.

SOS njega za suhu i nadraženu kožu.

Prvi korak u vašoj beauty rutini je temeljito čišćenje kože jer kožu treba u potpunosti očistiti prije jutarnje i večernje njege.

Besprijekoran ten bez nesavršenosti.

Od prve pojave bora do zrelije kože. Anti-aging kombinacija prirodnih sastojaka zaglađuje i popunjava bore dok istovremeno umiruje osjetljivu kožu.

Linija za aktivne žene koje žele lijepu i njegovanu kožu. Svjesni ste kako vaša koža treba dodatnu njegu kako bi zadržala svjež i mladenački izgled.