NEO_logo_black4

Skin Active

NEO_logo_black4

Skin Active

Napredna, sveobuhvatna, anti-ageing linija, ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju.

Vidljivi znakovi starenja kože su višestruki: fine linije, bore, diskoloracije i opuštanje kože. Jedan sastojak ne može djelovati na sve!
NeoStrata® Skin Active linija objedinjuje snažne, klinički dokazane sastojke koji sinergistički djeluju u svim slojevima kože kako bi ublažili vidljive znakove starenja. Te snažne SynerG formule stimuliraju obnovu stanica, poboljšavaju tonus kože, potiču sintezu kolagena i štite od oksidativnih oštećenja. Linije i bore zaglađuju se iznutra prema van. Koža izgleda zdravije, čvršće i mlađe.

Skin Active specijalizirana kolekcija otvara mogućnost izbora između Repair linije za obnovu i Firming linije za učvršćivanje kože. Skin Active Repair i Firming proizvodi su oblikovani kako bi umanjili vidljivost linija i bora i poboljšali čvrstoću i elastičnost obješene i beživotne kože. Svaka formula je jaka i sadrži sastojke iznimne kvalitete i dokazane djelotvornosti kao što su Retinol, Aminofil® i Neoglucosamine®.

NeoStrata® Skin Active sveobuhvatni režim protiv starenja kože vrlo je djelotvoran program za njegu kože. Ako prvi put primjenjujete anti-age pripravke ili imate osjetljivu kožu, predlažemo postupni pristup – započnite s upotrebom jednog ili najviše dva Skin Active proizvoda, a zatim, kad se Vaša koža prilagodi na intenzivne učinke Skin Active linije, pridodajte ostale.

0%

ispitanika ima glađu teksturu kože

0%

primijetilo je kako ima čvršću i blistaviju kožu

0%

misli kako izgleda mlađe uz manje vidljive bore

0%

odabralo je Skin Active umjesto svojih dotadašnjih pripravaka za njegu kože.

0%

primijetilo je glađu, zategnutiju kožu, linije i bore su ublažene.

*Referenca: Journal of Drugs in Dermatology, December 2012