B2692_GAL_#1_Cetaphil_SSAM_FSDU_Base_Panel_460x590_1.0_MAS
Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Kremasta formula Cetaphil Gentle Skin Cleanser losiona klinički dokazano pruža vrlo dobru hidraciju kako bi zaštitila kožu od suhoće, pri čemu je koža hidrirana nakon čišćenja. Formuliran je kako bi nježno, ali učinkovito uklonio nečistoće i šminku. Sadrži dermatološki ispitane sastojke kao što su niacinamid (esencijalni vitamin B3), pantenol (provitamin B5) i hidracijski glicerin za očuvanje prirodne, zaštitne kožne barijere. Štiti od 5 znakova osjetljivosti kože: suhoće, nadraženosti, grubosti, osjećaja zatezanja i oslabljene kožne barijere.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser losion za nježno čišćenje svih tipova kože čisti bez iritacija i umiruje kožu. Možete ga koristiti za čišćenje kože i uklanjanje šminke uz ispiranje vodom ili bez ispiranja vodom. Dovoljno je blag čak i za osjetljivu kožu. Formula ne sadrži sapun i uklanja nečistoće, šminku i ostale tragove bez isušivanja i iritacije očiju. Cetaphil Gentle Skin Cleanser losion za nježno čišćenje svih tipova kože posebno je osmišljen za sve tipove kože, jednostavan je, no vrlo učinkovit losion prikladan za čitavu obitelj.

Zašto je Cetaphil Gentle Skin Cleanser učinkovit, nježan i siguran za čišćenje kože?
Micelarna formula Cetaphil Gentle Skin Cleansera pomaže nježno i temeljito očistiti kožu. Tvar za čišćenje inkapsulirana je u micelama koje je oslobađaju u točno onolikoj količini koja je potrebna za čišćenje kože bez narušavanja njezine prirodne, zaštitne kožne barijere. Ostavlja nježan i osvježavajući osjećaj na koži.

Način primjene bez uporabe vode: za uklanjanje šminke nanesite na kožu i nježno umasirajte. Višak uklonite kozmetičkom vatom ili maramicom.

Način primjene s uporabom vode: nanesite na suhu ili navlaženu kožu i nježno umasirajte. Isperite i posušite mekim ručnikom.

Pakiranje: 460 ml

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice