daylongcat
Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50+ losion

Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50+ losion

Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50+ losion pruža vrlo visoku zaštitu od sunca, SPF 50+, za djecu i bebe od 6 mjeseci starosti.

Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50+ losion namijenjen je djeci te je posebno razvijen za zahtjeve osjetljive kože beba i djece. Lako se i ravnomjerno razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv i mastan trag. Fotostabilni UV filtri Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50+ losiona pružaju visokoučinkovitu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zraka i djelotvornu zaštitu stanica. Provitamin B5, glicerin, aloe vera i vitamin E njeguju kožu i pružaju joj intenzivnu vlagu.

Praktična bočica s dozatorom i dozirna tablica pomažu odrediti ispravnu količinu Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50+ losiona potrebnu za pouzdanu zaštitu.

Iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama.
Otporan na znojenje.
Bez dodatka mirisa.
Razvijen u suradnji s dermatolozima.
Ne masti.
Namijenjen djeci i bebama od šestog mjeseca starosti.
Prikladan i kod neurodermatitisa.

Opće napomene o primjeni proizvoda za zaštitu od sunca:
Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50+ losion obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima. Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine losiona znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Pakiranje: 150 ml.
Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice.