daylongcat
Daylong Cetaphil Sun SPF 30 200ml

Daylong Cetaphil SUN SPF 30 losion

Daylong Cetaphil SUN liposomalni losion za zaštitu od sunca pruža visokoučinkovitu, dermatološku zaštitu od sunca za svaki tip kože.

Liposomalni losion lako se i ravnomjerno razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv i mastan trag. Fotostabilni UV filtri pružaju visokoučinkovitu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zraka i djelotvornu zaštitu stanica te na taj način sprječavaju starenje kože uzrokovano sunčevim zračenjem. Aloe vera, sorbitol i vitamin E njeguju kožu i pružaju joj dragocjenu vlagu.
Daylong Cetaphil SUN  losion je iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama i otporan na znojenje.
Bez dodatka mirisa.

Opće napomene o primjeni proizvoda za zaštitu od sunca:
Losion obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima.
Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine losiona znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu.
Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu.
Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Pakiranje: 200 ml

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice.