Logo_Daylong_A3_orange_RGB
B2692_GAL_#1_Cetaphil_SSAM_FSDU_Base_Panel_460x590_1.0_MAS
daylongcat
DAYLONG CETAPHIL SUN SPF 50 Face Gel

DAYLONG CETAPHIL SUN SPF 50+ GEL-FLUID ZA LICE

DAYLONG CETAPHIL SUN SPF 50+ GEL-FLUID ZA LICE

Svakodnevna zaštita od sunca za lice

Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ gel-fluid za lice pogodan je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine. Ovaj gel-fluid za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži, brzo upija i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga.

Nježni gel za lice za zaštitu od sunca osmišljen za osjetljivu kožu

Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ gel za lice formuliran je za osjetljivu, normalnu i masnu kožu, ne začepljuje pore. Sadržava fotostabilne UVA i UBV filtre i vitamin E. Iznimno je vodootporan u slanim i slatkim vodama, otporan na znojenje, bez dodatka mirisa i ulja, razvijen u suradnji s dermatolozima.

Način primjene

Gel-fluid obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima. Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine gel-fluida znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Pakiranje: 50ml

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice