daylongcat
Cetaphil Daylong Sun SPF 50+

Daylong Cetaphil Sun SPF 50+losion

Svakodnevna zaštita od sunca za lice i tijelo.
Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion za lice i tijelo pogodan je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine. Ovaj losion za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga.

Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion formuliran je za zaštitu i hidraciju kože.
Kombinacija umirujućeg vitamina E i aloe vere hrani i hidrira kožu 24-satnom hidracijom sprječavajući učinke isušivanja sunca.

Nježni losion za zaštitu od sunca osmišljen za osjetljivu kožu.
Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion je posebno formuliran da bude nježan prema osjetljivoj koži i koži osjetljivoj na sunce. Formula ne nadražuje kožu i ne začepljuje pore.

Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ losion
• zaštita od sunca za osjetljivu kožu
• vrlo visok faktor zaštite od sunca SPF 50+ pruža širok spektar zaštite protiv UVA zračenja
• vodootporan u slatkim i slanim vodama
• formula s liposomima omogućuje lagano razmazivanje na koži
• hidrira kožu tijekom 24 sata.

Način primjene: Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ losion obilno nanesite otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i pustite da se dobro upije. Nanesite više puta tijekom dana da biste održali zaštitu od sunca, posebno nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom.
Upozorenja: Izbjegavajte dodir s očima. Nanošenje premale količine losiona znatno smanjuje razinu zaštite. Izbjegavajte izlaganje suncu između 11 i 16 sati. Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu prijetnju zdravlju. Čak ni proizvodi s visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Nemojte izlagati dojenčad i malu djecu izravnom sunčevom svjetlu. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Pakiranje: 100 i 200 ml

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice