DAYLONG SPF 50 SENSITIVE 100ml 1100x1100

Daylong SENSITIVE SPF 50+

Daylong Sensitive SPF 50+ lagana gel-krema za iznimno osjetljivu kožu sklonu alergijama na sunce.

Sensitive formula s višestrukom zaštitom (UVA, UVB, IC) pomaže spriječiti oštećenja DNA uzrokovana sunčevim zračenjem i prijevremeno starenje kože.

Daylong Sensitive SPF 50+ gel-krema vodootporna je u slatkim i slanim vodama, otporna je na znojenje, ne začepljuje pore i dermatološki je ispitana.

Način primjene: proizvod obilno nanijeti 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije. Izbjegavati dodir s očima. Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine proizvoda znatno smanjuje učinak zaštite.

Upozorenje: izbjegavati izlaganje podnevnom suncu između 11 i 15 sati. Nositi zaštitnu odjeću. Paziti na UV indeks. Imati na umu da reflektirajuće površine poput snijega i vode povećavaju intenzitet zračenja. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Pakiranje: 100 ml

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice