LOGO_EMB-CULTE_RVB
EMBRYOLISSE CC KREMA

Embryolisse CC krema

Artist Secret Complexion Correcting Care SPF 20 univerzalna tonirajuća, hidratantna CC krema koja se prilagođava nijansi tena.

Embryolisse CC krema je univerzalna korektivna i njegujuća krema kojom lako postižete ujednačen i besprijekoran ten, glatku, elastičnu i toniziranu kožu.

Korigira: besprijekoran ten
Nesavršenosti su zamućene nevidljivim korektivnim česticama koje se prilagođavaju većini nijansi tena te igrom svjetlosti i sjene pokrivaju i čine manje vidljivima pore, bore i linije. Obojeni pigmenti daju licu prirodan sjaj kakav želite i visok stupanj pokrivanja za ujednačen i besprijekoran ten.

Njeguje: glatka, hidrirana i zaštićena koža
Hijaluronska kiselina hidrira, zaglađuje tanke linije i bore i vraća koži volumen. Biosaharidi upotpunjuju i podržavaju učinak hijaluronske kiseline za dugotrajnu hidraciju, punu, glatku i mekanu kožu. Kombinacija UV filtra i mineralnih pigmenata omogućuje zaštitu od štetnog UV zračenja i fotostarenja.

Tekstura: Embryolisse CC krema lagane teksture snažno pokriva lako se nanosi, matira i ostavlja svilenkast osjećaj na koži. Iznimno je ugodna i odlična za suhu i dehidriranu kožu.

Namjena: Embryolisse CC krema prekriva nepravilnosti i hidrira. Podnošljivost je dermatološki ispitana.

Način primjene: Embryolisse CC kremu nanesite na cijelo lice ili na ciljana područja, na čistu kožu samostalno ili nakon nanošenja dnevne kreme.

Glavni aktivni sastojci: hijaluronska kiselina, glicerol, polisaharid, pigmenti s učinkom zamućenja.

Zemlja podrijetla: Francuska
Pakiranje: 30 ml
Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice