EMBRYOLISSE LAIT-CRÈME MULTI-PROTECTION

Embryolisse Lait-Crème Multi-Protection

7 u 1 višenamjenska zaštitna hidracijska krema uključuje zaštitu i od plavog svjetla.

Ukoliko ste cijeli dan izloženi svjetlu monitora zaštita od plavog svjetla nezamjenjiva je rutina koja će vam pomoći zaštititi kožu od štetnog zračenja tijekom cijele godine.

Embryolisse Lait-Crème Multi-Protection pruža vam sve što vam treba za optimalnu njegu kože tijekom dana: dubinsku hidraciju, zaštitu od UV zraka i plavog svjetla i nevidljiv zaštitni satenski film bez bijelih tragova.

Embryolisse Lait-Crème Multi-Protection višenamjenska 7 u 1 hidracijska krema mliječne teksture može se koristiti kao hidracijska krema, podloga za šminku, njega nakon uklanjanja dlačica, zaštita od UVA i UVB zraka (SPF 20), plavog i infracrvenog svjetla, zaštita od čestica onečišćenja i antiage njega za sve tipove kože. Idealna je za svakodnevnu zaštitu.  Iz dana u dan koža postaje podatna i sjajna te zrači ljepotom.

Embryolisse Lait-Crème Multi-Protection krema namijenjena je njezi svih tipova kože uključujući osjetljivu kožu, nekomedogena je i dermatološki ispitana.

Način primjene: Embryolisse Lait-Crème Multi-Protection kremu nanesite svakodnevno na čistu i suhu kožu lica i vrata. Nanosite je tijekom dana onoliko puta koliko je potrebno.

Glavni aktivni sastojci: kombinacija filtara širokog spektra zaštite od sunca (UVA i UVB zrake te infracrveno i plavo svjetlo), aloe vera, proteini soje, shea maslac i pčelinji vosak.

Zemlja podrijetla: Francuska

Pakiranje: 40  ml

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice

Tuba i kartonska kutija mogu se reciklirati. Tuba je izrađena od 50 % reciklirane plastike.