Embryolisse Nutri-Vitality Cream

Embryolisse Nutri-Vitality Cream

Hranjiva krema s ekstraktom crvenog javora.
Embryolisse je razvio Nutri-Vitality cream, anti-aging njegu kože nove generacije koja kombinira izvrsnu podnošljivost sa sastojcima prirodnog podrijetla. Nutri-Vitality formula pruža koži iznimna obnavljajuća svojstva crvenog javora, simbola snage i otpornosti. Otkrijte vrhunsku snagu prirode, koncentriranu u bogatoj kremi ugodne teksture.

Nakon pedesete godine života koža prolazi kroz brojne promjene: postaje suša i tanja, gubi svoju mladenačku punoću, manje je podatna, ten postaje beživotan a bore lakše nastaju. Nova Embryolisseova Nutri-Vitality Cream potpuna je anti-aging njega koja sveobuhvatno i učinkovito cilja na sam izvor starenja kože kako bi osigurala optimalnu ljepotu i zdravlje kože. Hrani kožu, potiče njezinu obnovu i vraća osjećaj ugode. Omogućuje Vam da se osjećate dobro u svojoj koži unatoč godinama!

Pametna formula
Tri aktivna sastojka korištena u Nutri-Vitality Creamu pomno su odabrana zbog svog obnavljajućeg i revitalizirajućeg djelovanja na svaki sloj kože. Na površini kože ulje makadamije, bogato omega-9 masnim kiselinama, vraća lipide rožnatom sloju. Kombinacija restrukturirajućih ceramida jača staničnu koheziju i nepropusnost kožne barijere kako bi se obnovio epidermis. U dubljim slojevima ekstrakt kore crvenog javora obnavlja potporna vlakna kože i aktivira sintezu kolagena i elastina.

Sva revitalizirajuća svojstva crvenog javora u jednoj kremi.
Crveni javor otporan je na ekstremne klimatske uvjete. Njegova kora, bogata aktivnim molekulama, može se pohvaliti visokom koncentracijom polifenola i vitamina C, što joj daje iznimna obnavljajuća i antioksidativna svojstva. Njezin ekstrakt potiče sintezu kolagena i elastina te tako učinkovito obnavlja potporna vlakna kože.

Iznimna kombinacija snažnih i djelotvornih prirodnih sastojaka koja se dobro podnosi.
Dokazana je optimalna podnošljivost na 100 % osjetljivoj koži, ispitana pod dermatološkim nadzorom.

97 % žena smatra kako njihova koža izgleda zdravije nakon 28 dana*
I to s razlogom jer je učinkovitost kreme na punoću, izgled i ten kože klinički dokazana:
– 97 %* smatra kako je koža punija a 97 %* kako je koža elastičnija
– 100 %* smatra kako su bore manje izražene a 97 %* kako su bore zaglađene
– 100 %* smatra kako je koža mekša i osvježena a 97 %* kako je koža revitaliziranija.

* Samoprocjena 32 žene sa 100 % osjetljivom kožom, nakon 28 dana uporabe

Zeleni put od šume do kože.
Predan okolišu, Embryolisse je uvijek stavljao prioritet na ekološki prihvatljiv dizajn pri stvaranju svojih proizvoda. To znači da počinjemo već pri nabavi sastojaka. Ekstrakt crvenog javora koji se nalazi u Nutri-Vitality Creamu dolazi iz kanadskih borealnih šuma. Kora iz drvne industrije reciklira se i prenamjenjuje zahvaljujući metodi zelene ekstrakcije koja nam omogućuje prikupljanje maksimalne količine aktivnih molekula bez uništavanja resursa planeta. Pakiranje je također ekološki dizajnirano. Stakleni lončić može se neograničeno reciklirati. Kartonska kutija izrađena je od kartona koji se može reciklirati i koji dolazi iz šuma kojima se održivo upravlja.
A budući da poštovanje okoliša u potpunosti uključuje i potrošača, Embryolisse jasno navodi upute za odvajanje otpada na svojim pakiranjima.

Način primjene: ujutro i navečer nanijeti na čistu i suhu kožu lica i vrata te nježno umasirati.

Glavni aktivni sastojci: ulje makadamije, ceramidi, ekstrakt kore crvenog javora.
97 % sastojaka prirodnog podrijetla.

Zemlja podrijetla: Francuska
Pakiranje: 50 ml
Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice