EMBRYOLISSE SUN CREAM SPF 50,

Embryolisse Sun Cream SPF50

Embryolisse donosi inovaciju svojom minimalističkom linijom za zaštitu od sunca, obogaćenom antioksidativnim uljem biljke Roucou.

Ova linija sastoji se od dva proizvoda s formulom sigurnom za oceane koja je strogo ispitana na 100 % osjetljivoj koži: Sun Cream SPF50 za lice i tijelo i Sun Stick SPF50+ za više područja.

Embryolisse Sun Cream SPF50 pruža sveobuhvatnu zaštitu za sve tipove kože, od treće godine života. Sadrži vrhunske organske filtre za visoku zaštitu i hranjiva, antioksidativna svojstva ulja biljke Roucou, što osigurava zdravi zlaćani sjaj. Prožeta suptilnim mirisom, formula kreme otporna je na trljanje i vodu bez ostavljanja upadljivih bijelih tragova.

EKSTREMNA ZAŠTITA

Kako bi na prvo mjesto stavio njegu kože i istovremeno smanjio utjecaj brenda na oceane, Laboratoires Embryolisse odlučio je izostaviti mineralne filtre koji se teško nanose i ne pružaju dobro osjetilno iskustvo te kontroverzne kemijske filtre poput oktokrilena i oksibenzona.

Embryolisseova alternativa za zaštitu od sunca: kombinacija tri vrhunska organska filtra koji osiguravaju optimalnu zaštitu i nisu ekotoksični za koralje i morske alge².

Ovi organski filtri koji su učinkoviti protiv UVA i UVB zraka u skladu su s najvišim normama dva međunarodno priznata faktora zaštite:

SPF50 (faktor zaštite od sunca) koji mjeri razinu zaštite od UVB zraka.

PA++++ (zaštita od UVA zraka) koja mjeri razinu zaštite od UVA zraka.

PRIRODNI ANTIOKSIDATIVNI DRAGULJ

Ulje biljke Roucou, koje se tradicionalno koristi u Amazoni kao balzam protiv štetnog djelovanja sunca i bogato je antioksidansima beta-karotenima, vlaži, hrani i štiti kožu od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja kože. Ovo iznimno ulje nudi samo najbolje za njegu kože i njezinu ljepotu dajući joj blago narančasti ton koji pruža zdravi sjaj za neodoljivo mekanu i svilenkasto glatku kožu.

JEDNOSTAVNO NANOŠENJE

Embryolisse je posebno osmislio kremu bogate teksture za lice i tijelo kako bi osigurao ne samo užitak nego i jednostavnost pri nanošenju. Ne ostavlja bijeli ni ljepljivi trag! Tekstura se stapa s kožom ostavljajući ugodan miris univerzalnih nota koji ga izdvaja od tipičnih mirisa povezanih s proizvodima za zaštitu od sunca.

  • Krema koja se stapa s kožom i ne ostavlja vidljivi trag
  • Vodootporna
  • Za cijelu obitelj³
  • Praktična: tuba od 100 ml može se nositi u ručnoj prtljazi.

Način primjene: nanijeti obilno prije izlaganja suncu i često ponovno nanositi. Upozorenje: izbjegavati izlaganje suncu kada su sunčeve zrake najjače. Ne izlagati bebe i malu djecu jakom sunčevom svjetlu.

Minimalistička i iznimno praktična linija za zaštitu od sunca osmišljena je u cilju smanjenja otpada!

  • Tuba od 60 % reciklirane plastike.⁴
  • 28 % ukupno smanjenje uporabe plastike.⁵

 

Veganska formula, 93 % sastojaka prirodnog podrijetla.¹

 

¹Osnovna formula, bez filtara za zaštitu od sunca.

²Ispitivanje toksičnosti na fragmentima koralja (Seriatopora hystrix) nakon 96 sati izloženosti. Ispitivanje toksičnosti na morskim algama (Phaeodactylum tricornutum) nakon 72 sata izloženosti – NF EN ISO 10253: 2016.

³Od treće godine života.

⁴Ne uključujući umjetna bojila.

⁵U usporedbi s klasičnom tubom iste veličine.

 

Zemlja podrijetla: Francuska.

Pakiranje: 100 ml.

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice.