EMBRYOLISSE SUN STICK

Embryolisse Sun Stick SPF50+

Embryolisse donosi inovaciju svojom minimalističkom linijom za zaštitu od sunca, obogaćenom antioksidativnim uljem biljke Roucou.

Ova linija sastoji se od dva proizvoda s formulom sigurnom za oceane koja je strogo ispitana na 100 % osjetljivoj koži: Sun Cream SPF50 za lice i tijelo i Sun Stick SPF50+ za više područja.

Embryolisse Sun Stick SPF50+ pruža sveobuhvatnu zaštitu za sve tipove kože, od treće godine života. Sadrži vrhunske organske filtre za visoku zaštitu i hranjiva, antioksidativna svojstva ulja biljke Roucou, što osigurava zdravi zlaćani sjaj. Prožeta suptilnim mirisom, formula sticka otporna je na trljanje i vodu bez ostavljanja upadljivih bijelih tragova.

EKSTREMNA ZAŠTITA

Kako bi na prvo mjesto stavio njegu kože i istovremeno smanjio utjecaj brenda na oceane, Laboratoires Embryolisse odlučio je izostaviti mineralne filtre koji se teško nanose i ne pružaju dobro osjetilno iskustvo te kontroverzne kemijske filtre poput oktokrilena i oksibenzona.

Embryolisseova alternativa za zaštitu od sunca: kombinacija tri vrhunska organska filtra koji osiguravaju optimalnu zaštitu i nisu ekotoksični za koralje i morske alge².

Ovi organski filtri koji su učinkoviti protiv UVA i UVB zraka u skladu su s najvišim normama dva međunarodno priznata faktora zaštite:

SPF50 (faktor zaštite od sunca) koji mjeri razinu zaštite od UVB zraka.

PA++++ (zaštita od UVA zraka) koja mjeri razinu zaštite od UVA zraka.

PRIRODNI ANTIOKSIDATIVNI DRAGULJ

Ulje biljke Roucou, koje se tradicionalno koristi u Amazoni kao balzam protiv štetnog djelovanja sunca i bogato je antioksidansima beta-karotenima, vlaži, hrani i štiti kožu od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja kože. Ovo iznimno ulje nudi samo najbolje za njegu kože i njezinu ljepotu dajući joj blago narančasti ton koji pruža zdravi sjaj za neodoljivo mekanu i svilenkasto glatku kožu.

JEDNOSTAVNO NANOŠENJE

Embryolisse je posebno osmislio praktičan stick za zaštitu u pokretu, kako bi osigurao ne samo užitak nego i jednostavnost pri nanošenju. Ne ostavlja bijeli ni ljepljivi trag! Tekstura se stapa s kožom ostavljajući ugodan miris univerzalnih nota koji ga izdvaja od tipičnih mirisa povezanih s proizvodima za zaštitu od sunca.

  • Formuliran za lice i najosjetljivije dijelove tijela.
  • Bez potrebe utrljavanja; lagano klizi i odmah ćete zaboraviti da ste ga nanijeli. Nanošenje je nježno poput milovanja i idealno za one koji ne vole kremu na rukama. Ova ugodna metoda nanošenja jednako je dopadljiva ženama, djeci³ i muškarcima.
  • Praktičan: njegov kompaktni dizajn džepne veličine jednostavno stane u svaku torbu, što ga čini savršenim za ručak na terasi, vježbanje ili trenutke opuštanja.

Način primjene: nanijeti obilno prije izlaganja suncu i često ponovno nanositi. Upozorenje: izbjegavati izlaganje suncu kada su sunčeve zrake najjače. Ne izlagati bebe i malu djecu jakom sunčevom svjetlu.

Minimalistička i iznimno praktična linija za zaštitu od sunca osmišljena je u cilju smanjenja otpada!

  • 100 % reciklirana plastika.⁴

 

Veganska formula, 88 % sastojaka prirodnog podrijetla.¹

 

¹Osnovna formula, bez filtara za zaštitu od sunca.

²spitivanje toksičnosti na fragmentima koralja (Seriatopora hystrix) nakon 96 sati izloženosti. Ispitivanje toksičnosti na morskim algama (Phaeodactylum tricornutum) nakon 72 sata izloženosti – NF EN ISO 10253: 2016.

³Od treće godine života.

⁴ Ne uključujući umjetna bojila.

 

Zemlja podrijetla: Francuska.

Pakiranje: 15 g.

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice.