Embryolisse AA Intensive Eye Cream

Embryolisse Intense Lift Eye Cream

Podiže obješenu kožu očnih kapaka, smanjuje vidljivost bora, smanjuje tamne krugove i vrećice ispod očiju.
Intenzivna krema s ekstraktom cvijeta kestena restrukturira cijelo područje oko očiju. Zaglađuje i popunjava bore oko očiju i čini kožu punijom na području s osobito tankom kožom.
Formula s učinkom protiv umornog izgleda ima učinak liftinga. Podiže obješenu kožu očnih kapaka i smanjuje tamne krugove i natečenost oko očiju. Oči izgledaju odmorno i čine se krupnijima. Vraća im se svježina i vitalnost.
Tekstura kreme omogućava dobro prianjanje šminke. Dodatna prednost: krema se također može nanijeti i na konturu usana.

Ova ne samo ekološka nego i učinkovita formula sadrži 98 % sastojaka prirodnog podrijetla. Prirodni aktivni sastojci odabrani su zbog iznimno učinkovitog djelovanja.

Organski ekstrakt cvijeta kestena (iz regije Ardèche) poznat je po svom učinku liftinga i revitalizacije zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih molekula (terpenoida, tanina i šećera).
Hijaluronska kiselina biljnog podrijetla zaglađuje i popunjava bore zahvaljujući svojoj iznimnoj sposobnosti zadržavanja vlage u tkivu kože.

Optimalna podnošljivost Intense Lift Eye kreme.
Intense Lift Eye Cream ispitana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom: visokokoncentrirani sastojci biljnog podrijetla i formula bez dodatka mirisa prikladni su za osobe s osjetljivom kožom oko očiju.

Vidljivo djelovanje na cijelom području oko očiju.
Koža očnih kapaka je podignuta. 84 %¹
Koža izgleda zaglađeno. 91 %¹
Tamni krugovi su uklonjeni. 89 %²
Natečenost je smanjena. 84 %³

Način primjene: ujutro i navečer nanijeti na konturu oka i očnih kapaka. Za učinak podizanja očnih kapaka umasirati kremu od unutarnjeg kuta oka do vrha obrva.

Glavni aktivni sastojci: hijaluronska kiselina, ekstrakt cvijeta kestena, ulje noćurka. Bez dodatka mirisa.

98 % sastojaka prirodnog podrijetla

Zemlja podrijetla: Francuska
Pakiranje: 15 ml
Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice

1 – Postotak zadovoljstva koristeći upitnik za samoprocjenu koji su ispunile 32 žene, primjena dvaput na dan tijekom 28 dana.
2 – Postotak zadovoljstva koristeći upitnik za samoprocjenu koji je ispunilo 18 žena, primjena dvaput na dan tijekom 28 dana.
3 – Postotak zadovoljstva koristeći upitnik za samoprocjenu koji je ispunilo 19 žena, primjena dvaput na dan tijekom 28 dana.