NEO_logo_black4
Untitled

NEOSTRATA RESURFACE SMOOTH SURFACE GLYCOLIC PEEL

10%AHA+Aminofil

Savršen kućni tretman za svakodnevnu eksfolijaciju.

Neostrata Resurface Smooth Surface Glycolic Peel je dnevni piling za kućnu upotrebu koji potiče izmjenu stanica i eksfolijaciju za profinjeniju teksturu, bolji ten i vidljivo smanjenje finih linija i bora.

Uključite Neostrata Resurface Smooth Surface Glycolic Peel u svoju dnevnu rutinu i otkrijte blagodati pilinga koji se izvodi u jednom jednostavnom koraku.

Tvorci originalnog pilinga glikolnom kiselinom osmislili su ovaj djelotvoran kućni piling stručno formuliran upotrebom sustava razvijenog u Neostrati koji osigurava učinkovit pH za nježnu no optimalnu penetraciju. Glikolna kiselina potiče eksfolijaciju i izmjenu stanica kako bi očistila pore, poboljšala teksturu i ten. Zaštićeni, revolucionarni Aminofil® u Neostrata Resurface Smooth Surface Glycolic Peel-u gradi prirodni volumen kože i vidljivo umanjuje fine linije i bore. Rezultat je svježija koža glatke površine i ujednačenog tena koja izgleda zdravo.

Neostrata Resurface Smooth Surface Glycolic Peel  jednostavan piling izvodi se u jednom koraku. Nije potrebno ispiranje niti neutralizacija. Odmah nakon upotrebe Neostrata Resurface Smooth Surface Glycolic Peel-a možete nanijeti hidratantnu kremu.

Primjena: Prije prve upotrebe prelijte jastučiće u posudi sadržajem bočice. Bacite bočicu. Za optimalne rezultate, očišćeno i suho lice obrišite jastučićem svaku večer, pri tome izbjegavajte usne i oči. Ostatak tekućine na licu nježno umasirajte.

Preporučuje se izbjegavati sunce ili svakodnevno koristiti proizvode za zaštitu od sunca tijekom i tjedan dana nakon primjene proizvoda s AHA kako bi se smanjio rizik od sunčevih opeklina i preosjetljivosti.

Pakiranje: 36 dnevnih pilinga, sadrži 36 jastučića + otopinu pilinga 60 ml.

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice.