Neostrata Skin Active Repair Rebound Sculpting Cream

Neostrata Skin Active Repair Rebound Sculpting Cream

Hidracijska krema za lice baršunaste teksture s revolucionarnom tehnologijom MicroDiPeptide²²⁹ ciljano djeluje na deset ključnih znakova starenja. Rebound Sculpting Cream poboljšava izgled kože koja gubi kolagen i elastin za čvršći izgled preoblikovanih kontura.

Rebound Sculpting krema za lice je za sve osobe s normalnom/mješovitom kožom koje žele vratiti volumen koži lica i djelovati na ostale vidljive znakove starenja poput neujednačenog tena, suhoće, beživotnog tena i sitnih i dubokih bora.

 

Zašto djeluje

Vratite koži mladenački izgled u samo jednom tjednu! Ova hidracijska krema baršunaste teksture s tehnologijom MicroDiPeptide²²⁹ ciljano djeluje na izgled kože koja gubi kolagen i elastin za čvršći izgled preoblikovanih kontura. Osim toga, kombinacija 10 % alfa-hidroksilne kiseline (AHA) i polihidroksilne kiseline (PHA) snažnog djelovanja smanjuje vidljivost tamnih mrlja i bora te otkriva zaglađeniju, svjetliju i ujednačeniju kožu. Vratite svoj mladenački izgled!

MicroDiPeptide²²⁹: jedinstveni peptid s učinkom liftinga i učvršćivanja (2,5 puta manji od ostalih peptida vodećih kozmetičkih brendova) koji je dovoljno malen kako bi se upio u površinske slojeve kože i ciljano djelovao na pet ključnih komponenti matriksa kože, uključujući kolagen, hijaluronsku kiselinu i elastin. Za čvršći i puniji izgled kože.

Kombinacija AHA i PHA: kombinacija 5 % glikolne kiseline i 5 % glukonolaktona snažnog djelovanja ima eksfolijacijski učinak kako bi se odljuštile mrtve stanice na površinskom sloju. Smanjuje vidljivost tamnih mrlja i bora te otkriva zaglađeniju, svjetliju i ujednačeniju kožu. Polihidroksilna kiselina podupire prirodnu, zaštitnu kožnu barijeru.

Aminofil: revolucionarni derivat aminokiseline predstavlja rješenje za vidljivo puniju i čvršću kožu i smanjenje vidljivosti sitnih i dubokih bora.

Ekstrakti švicarskih alpskih biljaka: ekstrakti iz sedam švicarskih alpskih biljaka vidljivo posvjetljuju kožu i ujednačavaju ten pružajući zdravi sjaj.

Arginin/amfoterna tehnologija: smanjuje mogućnost iritacije kože.

 

Ključni sastojci

  • MicroDiPeptide²²⁹
  • glikolna kiselina (Alpha Hydroxy Acid)
  • glukonolakton (Polyhydroxy Acid)
  • Aminofil
  • ekstrakti švicarskih alpskih biljaka
  • arginin/amfoterna tehnologija.

 

Rezultati

Nakon 1 tjedna*

91 % – koža izgleda mlađe.

93 % – koža izgleda čvršće.

100 % – koža je hidrirana.

88 % – koža se sveukupno čini zategnuta, elastična.

95 % – sitne i duboke bore su manje izražene.

 

Nakon 8 tjedana*

93 % – koža je intenzivno obnovljena.

91 % – bore su sveukupno manje vidljive.

91 % – koža ima ujednačeniji izgled.

95 % – pore su manje vidljive.

 

Nakon 16 tjedana*

100 % – tekstura je zaglađenija.

95 % – koža ima ujednačeniji izgled.

95 % – znakovi starenja su sveukupno manje vidljivi.

93 % – bore na čelu manje su vidljive.

95 % – čeljust se čini čvršćom, zategnutijom.

91 % – koža se čini podignutijom.

88 % – konture lica izgledaju preoblikovano.

 

70 % – koža se čini do pet godina mlađom.

* Postotak ispitanika koji je primijetio poboljšanje nakon primjene dvaput dnevno.

 

Način primjene

Nježno umasirati na čistu kožu dvaput dnevno. Može se nanijeti nakon NEOSTRATA seruma. Pakiranje čuvati s čepom okrenutim prema dolje. Dozirati proizvod s pumpicom okrenutom prema dolje.

Upozorenje na opekline od sunca: ovaj proizvod sadrži alfa-hidroksilnu kiselinu (AHA) koja može povećati osjetljivost kože na sunce, osobito mogućnost nastanka opeklina od sunca. Koristiti proizvode za zaštitu od sunca, nositi zaštitnu odjeću i ograničiti izlaganje suncu tijekom i tjedan dana nakon upotrebe ovog proizvoda.

Profesionalni savjet: koristite kremu za lice sa zaštitom od sunca svaki dan – čak i ako je vani oblačno – kako biste uspješno spriječili pojavu tamnih mrlja i neujednačen ten kože. Za najbolje rezultate odaberite proizvod s faktorom zaštite od sunca 30 ili višim širokog spektra zaštite i ponovite primjenu najmanje svaka dva sata, a na svjetlijim tipovima kože i češće.

Započnite čišćenjem pjenom Exfoliating Wash za osvježavanje i obnovu kože. Na područje oko očiju nanesite Intensive Eye Therapy, a zatim Rebound Sculpting Cream na kožu lica.

Bez dodatka mirisa.

 

Pakiranje: 50 g

Prodajno mjesto: ljekarne i specijalizirane prodavaonice.