NOVOSTI

Anti-aging koji ujedinjuje snagu i prirodnost

Jesu li prirodna kvaliteta, visoka učinkovitost i tolerancija spojivi jedni s drugima kada je u pitanju anti-aging njega?

Za Embryolisse jesu! U nastavku otkrijte kako!

Embryolisseova anti-aging linija s intenzivnim učinkom liftinga omogućuje Vam upotrebu proizvoda s od 95 % do čak 98 % sastojaka prirodnog podrijetla za maksimalne rezultate kada su u pitanju opuštena i umorna koža lica i područja oko očiju. Inovativne, prirodne formule i učinkovitost potkrijepljena dokazima otvaraju nove mogućnosti anti-aging njege kože, čak i kada je ona osjetljiva.

Najnovija krema u Embryolisseovoj anti-aging liniji koja ujedinjuje snagu i prirodnost formule s intenzivnim učinkom liftinga je Intense Lift Eye Cream.

Embryolisseova nova intenzivna lifting-krema s ekstraktom cvijeta kestena redefinira cijelo područje oko očiju. Krema zaglađuje i popunjava bore oko očiju i vraća punoću ovom posebno osjetljivom području. Embryolisseova formula djeluje protiv umora, podiže kapke i umanjuje podočnjake i natečenost. Oči su odmorne i djeluju veće, vraćena im je svježina i vitalnost.

Prirodni aktivni sastojci odabrani su zbog svog iznimno učinkovitog djelovanja. Ekstrakt cvijeta kestena poznat je po svom učinku liftinga i revitalizacije a hijaluronska kiselina zaglađuje i popunjava bore. Intense Lift Eye Cream ispitana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom: visokokoncentrirani sastojci biljnog podrijetla i formula bez dodatka mirisa prikladni su za osobe s osjetljivom kožom.

Embryolisseov Lait-Crème Concentré poznat je među vizažistima kao izvrsna podloga za šminku koja omogućuje dobro prianjanje i dugotrajnost šminke. Embryolisseova Intense Lift Eye Cream nije iznimka! Tekstura ove kreme s učinkom liftinga omogućuje dobro prianjanje šminke. Dodatna prednost je i mogućnost nanošenja na konturu usana kako bi ih podignula i popunila te im vratila svježinu.

Ostale novosti

Shooting Embryolisse campagne

Ružičasti sjaj briše znakove umora s Vašeg lica. Saznajte kako…

Untitled

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

avdalyan-DQjWG8NBGWg-unsplash2

Eksfolijacija osjetljive kože lica

Static2Column_updated-20210106

Prepoznajte 5 znakova osjetljivosti kože

amir-taheri-EybTQXnOqCo-unsplash1

Pravo vrijeme za antiage

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash1

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

GroupA_Final_Re1

Nova vizija zdrave kože

nikita-shirokov-v2RUpFTS3mo-unsplash1

Važnost preventivnog pregleda madeža

Vaše ruke su nepobjedive

Uz Excipial Vaše ruke su nepobjedive