NOVOSTI

Važnost preventivnog pregleda madeža

Svake godine naši dermatolozi podsjećaju nas na važnost preventivnog pregleda madeža i samopregled cijele kože kroz zdravstveno preventivnu akciju Euromelanoma. Svega 33% građana radi redovite samopreglede kože, a ovogodišnja akcija pod sloganom „Zaštiti se od raka kože…Pogledaj gore“ podsjeća kako je samopreglede potrebno obavljati jednom mjesečno.

Cilj akcije Euromelanoma je osvijestiti naše građane o važnosti preventivnog pregleda madeža kako bi se na vrijeme otkrili i tretirali zloćudni tumori kože. Svake godine redovito se ističe važnost zaštite od sunca jer izlaganje UV zračenju povećava rizik za razvoj zloćudnih tumora kože. Iako 92% ljudi prepoznaje izlaganje suncu kao rizični faktor, svega 18% ih redovito koristi odgovarajuću zaštitu protiv UV zračenja.

Više o našem proizvodu za zaštitu od sunca za osobe u viskorizičnoj skupini za razvoj nemelanomskih tumora kože pročitajte ovdje.

I ove godine podržavamo naše dermatologe i podsjećamo „Ako pogledaš gore i vidiš Sunce, zaštiti svoju kožu. Ako pogledaš gore i vidiš pun Mjesec, vrijeme je za samopregled kože“

Saznajte više o samopregledu kože ovdje.

Nešto više o Euromelanoma….Euromelanoma je zdravstveno preventivna akcije ranog otkrivanja melanoma i drugih zloćudnih tumora kože u organizaciji Hrvatskog dermatovenerološkog društva i Hrvatskog društva za dermatološku onkologiju Hrvatskog liječničkog zbora te Referentnog centra za melanom Ministarstva zdravstva RH, pod pokroviteljstvom Europske akademije za dermatologiju i venerologiju (EADV).

Ostale novosti

amir-taheri-EybTQXnOqCo-unsplash1

Pravo vrijeme za antiage

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash1

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

GroupA_Final_Re1

Nova vizija zdrave kože

Vaše ruke su nepobjedive

Uz Excipial Vaše ruke su nepobjedive

Cetaphil losion za nježno čišćenje

Nježno čišćenje bez iritacija

_MG_7683

Zašto volimo Neostratu?

alexandru-zdrobau-4bmtMXGuVqo-unsplash2

Kako do besprijekornog izgleda uz novu molekulu iz Neostrate?

christopher-campbell-rDEOVtE7vOs-unsplash2

Što učiniti kada započne borba protiv akni?

Neostrata (4)

Preuzmite kontrolu nad tamnim mrljama na Vašem licu