NOVOSTI

Pravo vrijeme za antiage

Novo vrijeme za antiage počinje pojavom Baby botoxa koji više nije nepoznat termin već vrlo hrabar i provokativan naziv proizvoda koji najavljuje novo doba borbe protiv starenja u kojem borba započinje od rođenja. Novo vrijeme za antiage u kojem ne čekate četrdesete kako bi počeli s tretmanima, već uvođenjem novih navika u svoj život odgađate potrebu za agresivnim metodama pomlađivanja za daleke pedesete ili šezdesete.

Kada je u pitanju koža mogli bi reći da borba protiv starenja počinje vrlo, vrlo rano. Naime, čuli smo kako koža pamti i kako se sva oštećenja uzrokovana vanjskim čimbenicima pojavljuju nakon godina izlaganja u vidu bora, linija, hiperpigmentacija i zadebljanja kože. Prva linija zaštite je zaštita od UV zračenja i oksidativnog stresa što bi značilo da vrijeme za antiage zaista počinje od najranije dobi, kada toga još nismo niti svjesni. Osim što štite od sunca, antiage proizvodi ubrzavaju izmjenu stanica i otkrivaju mlađu i ljepšu kožu što je važno kod deblje i masnije kože, jačaju kožnu barijeru i pripremaju vas za intenzivne tretmane u zrelijoj dobi što je posebno važno kod tanje i osjetljivije kože.

Povoljne učinke antiage krema možete osjetiti već u dvadesetima jer one redovito intenzivno hidriraju, sadrže antioksidanse i potiču prirodne procese u koži koji je čine otpornijom na štetne utjecaje vanjskih čimbenika. Za snažan antioksidativni učinak preporučujemo Neostrata Correct Antioksidant Defense serum koji možete koristiti prije noćne kreme tijekom cijele godine i Neostrata Sheer Physical Protection SPF 50, tonirani fluid, kao dio dnevne rutine kako bi kožu zaštitili od UV zračenja. Ukoliko imate savršenu podlogu za šminku koju ne želite mijenjati možete koristiti Neostrata Sheer Hydration SPF 40 za hidrataciju i zaštitu od sunca. Svaka Neostrata pored osnovnog učinka uvijek će imati još nekoliko dodatnih benefita za kožu, redovito će potaknuti izmjenu stanica i zaštiti kožu od negativnog utjecaja slobodnih radikala.

U dvadesetima i tridesetima zamijetit ćete povoljan utjecaj krema na blistavost i ujednačenost tena, posebno kod deblje i masnije kože sklone povremenoj pojavi akni. U toj dobi možete primijetiti bitne pomake u izgledu svoje kože korištenjem proizvoda za eksfolijaciju koji će djelovati brzo i intenzivno. Preporučujemo Neostrata Smooth Surface Glycolic Peel jastučiće 2-3 puta tjedno kako bi uklonili mrtve stanice s površine i otkrili blistaviji i ljepši ten. Ukoliko imate problema s aknama, svakako uklopite u dnevnu rutinu Neostrata Skin Active Retinol Repair Complex, za vrlo intenzivan tretman 0,5% tnim čistim retinolom. Retinol je oblik vitamina A koji se često koristi u terapiji akni jer normalizira keratinizaciju i djeluje protuupalno. Potrebno ga je uvoditi postupno, 2-3 puta tjedno tijekom 3 tjedna, a zatim svakodnevno. Ovako intenzivne Neostrata formule mogu iritirati kožu i uzrokovati jaču eksfolijaciju. To vas ne treba obeshrabriti, već potaknuti da korigirate režim primjene i vratite se na nanošenje 2-3 puta tjedno jer i u takvom režimu možete postići zamjetnu promjenu te kožu pripremiti za još intenzivnije tretmane koji vas očekuju u zrelijoj dobi. Uz preparate za eksfolijaciju obavezno koristite proizvode s SPF-om. Mi uvijek preporučujemo Neostrata zaštitne kreme jer olakšavaju ljuštenje površinskih stanica, ne zatvaraju pore i podržavaju učinak proizvoda za eksfolijaciju.

Sada je pravo vrijeme za antiage i vrijeme da zavolite svoju kožu uz Neostratu.

Ostale novosti

1920x1280

Anti-aging koji ujedinjuje snagu i prirodnost

Shooting Embryolisse campagne

Ružičasti sjaj briše znakove umora s Vašeg lica. Saznajte kako…

Untitled

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

avdalyan-DQjWG8NBGWg-unsplash2

Eksfolijacija osjetljive kože lica

Static2Column_updated-20210106

Prepoznajte 5 znakova osjetljivosti kože

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash1

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

GroupA_Final_Re1

Nova vizija zdrave kože

nikita-shirokov-v2RUpFTS3mo-unsplash1

Važnost preventivnog pregleda madeža

Vaše ruke su nepobjedive

Uz Excipial Vaše ruke su nepobjedive