NOVOSTI

Nova vizija zdrave kože

Preuranjeno starenje: bore, zadebljana i gruba koža, gubitak tonusa, elastičnosti i prirodnog sjaja, hiperpigmentacija…. Možemo li to odgoditi za kasnije?

Na žalost ne možemo zaustaviti starenje jer ne možemo zaustaviti vrijeme. Međutim, osim kronološkog starenja na vašoj koži prepoznaju se i znakovi starenja na koje ne utječe prolaznost vremena nego uvjeti iz okoliša kao što su smog, pušenje i izloženost UV zračenju. Na ove čimbenike i posljedice njihovog djelovanja možemo utjecati i na taj način djelovati na preuranjeno starenje kože. To je jako dobra vijest jer odgovornim ponašanjem i pravilnom zaštitom i njegom kože možemo učiniti puno za zdrav, njegovan i mladenački izgled.

Neostrata nam otkriva novu viziju zdrave kože koja se uspješno bori s preuranjenim starenjem:

„Naziv NEOSTRATA® kombinacija je riječi „novi“ i „slojevi“, što savršeno opisuje našu filozofiju njege koja promiče prirodan proces obnavljanja u svim slojevima kože.
Osnivači NEOSTRATE® otvorili su put znanosti protiv starenja 1974. g. otkrićem regenerativnih svojstava alfa-hidroksilnih kiselina (AHA). Danas NEOSTRATA® nastavlja unaprjeđivati područje regeneracije kože objavljivanjem istraživanja i stvaranjem novih spojeva različitih načina djelovanja.“

Neostrata otvara put novim rješenjima redefiniranjem već postojećih proizvoda kroz nove linije koje se posvećuju posebnim problematikama zaštite i obnove kože. Ovo je kratki vodič kroz već poznate kolekcije:

Skin Active
Linija premium proizvoda potentnih formulacija oblikovanih za maksimalno primjetne rezultate koji se kontinuirano nadograđuju kroz vrijeme. Linija uspješno kombinira korisne sastojke u komplekse koji djeluju na više problema povezanih sa starenjem. Ovu specijaliziranu kolekciju ističe mogućnost izbora između Repair linije za obnovu i Firming linije za učvršćivanje kože. Skin Active Repair i Firming proizvodi su oblikovani kako bi umanjili vidljivost linija i bora i poboljšali čvrstoću i elastičnost obješene i beživotne kože. Svaka formula je jaka i sadrži sastojke iznimne kvalitete i dokazane djelotvornosti kao što su Retinol, Aminofil® i Neoglucosamine®.

Resurface
Linija vješto uklapa snagu maksimalnih koncentracija alfa-hidroksilnih kiselina (AHA) u svakodnevnu rutinu intenzivne i ciljane eksfolijacije kako bi zagladila i pročistila površinu kože. Pametni Amfoterični Kompleks postupnog otpuštanja optimizira podnošljivost visokih koncetracija AHA kiselina koje omogućuju dobro ljuštenje površinskih naslaga mrtvih stanica ispod kojih se skrivaju zdravi i vitalni slojevi kože. Proizvodi Resurface linije pomažu smanjiti vidljivost linija, zaglađuju površinu, umanjuju vidljivost pora i otkrivaju kožu zdravijeg izgleda.

Restore
Specijalizirana linija proizvoda s nježnim ali djelotvornim poli-hidroksilnim kiselinama (PHA) prilagođena je za osjetljivu kožu. PHA pomažu zaštititi kožnu barijeru kako bi koža zadržala vlažnost i podržavaju antioksidativne procese u koži dok pružaju blagu eksfolijaciju. Izvrsna za sve tipove kože, posebno osjetljivu i reaktivnu kožu.

Ostale novosti

1920x1280

Anti-aging koji ujedinjuje snagu i prirodnost

Shooting Embryolisse campagne

Ružičasti sjaj briše znakove umora s Vašeg lica. Saznajte kako…

Untitled

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

avdalyan-DQjWG8NBGWg-unsplash2

Eksfolijacija osjetljive kože lica

Static2Column_updated-20210106

Prepoznajte 5 znakova osjetljivosti kože

amir-taheri-EybTQXnOqCo-unsplash1

Pravo vrijeme za antiage

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash1

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

nikita-shirokov-v2RUpFTS3mo-unsplash1

Važnost preventivnog pregleda madeža

Vaše ruke su nepobjedive

Uz Excipial Vaše ruke su nepobjedive