NOVOSTI

Uz Excipial Vaše ruke su nepobjedive

Kako bi odoljeli svim izazovima dnevne rutine i spremno dočekali nova životna iskustva Excipial krema osigurava Vašim rukama formulu koja se ne mijenja jer nam se uvijek i iznova dokazuje najboljom za njegu suhe i osjetljive kože.

Ulje sjemenki noćurka bogato omega 6 masnim kiselinama, vitamin B3 i pantenol dobro su poznati i provjereni sastojci koji njeguju kožu oštećenu učestalim pranjem. Uklopljeni su u formulu Excipial Repair kreme za ruke razvijene prvenstveno za zdravstvene radnike i osobe u prehrambenoj industriji kako bi im osigurali njegu i obnovu kože oštećene učestalim pranjem i dezinfekcijom. Excipial Repair kremu za ruke nanesite nakon svakog pranja ruku i navečer prije spavanja kako bi temeljito obnovili svoju kožu i pripremili je za novi dan.

Dobro je znati:

Ulje noćurka

Pripisuju mu se različita ljekovita svojstva koja proizlaze prvenstveno iz činjenice da je dobar prirodni izvor esencijalnih masnih kiselina, posebno gama-linoleinske kiseline. Esencijalne masne kiseline zovemo esencijalnima jer ih ne možemo sami sintetizirati u organizmu, već ih moramo unijeti hranom kako bi naše stanice mogle pravilno funkcionirati. Upravo iz tog razloga ulje sjemenki noćurka nalazimo u mnogim dodacima prehrani. Također, pokazalo se dobrim i djelotvornim sastojkom za njegu suhe i oštećene kože jer pomaže obnoviti oštećenu kožnu barijeru i umanjiti isušivanje površinskih slojeva kože.

Vitamin B3 i pantenol

Oba vitamina važna su za zdravlje organizma. Radi se o esencijalnim nutrijentima koje moramo unijeti u organizam hranom. Vitamini B skupine su termolabilni i u termički obrađenoj hrani nećemo ih naći u dovoljnoj količini. Pokazali su blagotvoran učinak kod određenih kožnih bolesti koje prati simptom suhe kože kada se nadomjeste putem hrane, dodataka prehrani i lijekova, ali i u proizvodima za svakodnevnu njegu kože.

Excipial Repair krema za ruke, pored navedenih, sadrži i druge njegujuće sastojke zbog kojih ćete ga zavoljeti.

Otkrijte Excipial Repair ovdje.

Ostale novosti

1920x1280

Anti-aging koji ujedinjuje snagu i prirodnost

Shooting Embryolisse campagne

Ružičasti sjaj briše znakove umora s Vašeg lica. Saznajte kako…

Untitled

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

avdalyan-DQjWG8NBGWg-unsplash2

Eksfolijacija osjetljive kože lica

Static2Column_updated-20210106

Prepoznajte 5 znakova osjetljivosti kože

amir-taheri-EybTQXnOqCo-unsplash1

Pravo vrijeme za antiage

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash1

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

GroupA_Final_Re1

Nova vizija zdrave kože

nikita-shirokov-v2RUpFTS3mo-unsplash1

Važnost preventivnog pregleda madeža