NOVOSTI

Eksfolijacija osjetljive kože lica

Stručnjaci za razvoj Cetaphila mislili su na sve što je potrebno za održavanje čiste i hidratizirane kože kako bi vam pružili potpunu njegu i omogućili da iskoristite sve dobrobiti eksfolijacije usprkos osjetljivosti vaše kože. Predstavljamo Cetaphil čistač za nježnu eksfolijaciju i Cetaphil intenzivnu dnevnu hidrataciju s hijaluronskom kiselinom.

Iznimno nježan eksfolijator i ultra lagana njega i intenzivna hidratacija na bazi hijaluronske kiseline pun su pogodak jer izvlače maksimum iz aktivnih sastojaka kako bi temeljito očistili kožu, otvorili pore i uklonili mrtve stanice kože te vam pružili zanosan izgled hidratizirane i meke kože lica bez neugodnog zatezanja i iritacije.

Cetaphil Gentle Exfoliating Cleanser za nježno čišćenje i eksfolijaciju svih tipova osjetljive kože dovoljno je nježan za svakodnevnu upotrebu. Svakodnevna eksfolijacija pruža novi nivo čišćenja jer potiče obnovu kože uklanjanjem nečistoća i onečišćivača koji mogu začepiti pore i zagušiti kožu.

Cetaphil Gentle Exfoliating Cleanser s česticama bambusa nježno uklanja višak masnoće, šminku i nečistoće te istovremeno čuva snažnu barijeru kože. Uklanjanjem nečistoća, otvaranjem pora i uklanjanjem mrtvih stanica ostavlja samo osjećaj čiste, osvježene i revitalizirane kože.

Cetaphil Daily Moisturizer s hijaluronskom kiselinom za ultra laganu njegu i dugotrajnu hidrataciju osjetljive kože lica. Cetaphil Daily Moisturizer s hijaluronskom kiselinom, prirodnim sastojkom kože i snažnim ovlaživačima pruža potrebnu hidrataciju svim tipovima kože i pomaže zaštititi kožu od 5 znakova osjetljivosti: oslabljene kožne barijere, nadraženosti, grubosti, zategnutosti i suhoće. Odličan je izbor za njegu kože nakon eksfolijacije i prije nanošenja dnevne šminke.

Nova Cetaphil dnevna rutina za osjetljivu kožu lica: Nježno očistite kožu Cetaphil čistačima koji odlično ali nježno čiste bez dodatnog isušivanja i iritacije. Nakon ispiranja, nježno posušite kožu mekim i čistim ručnikom. Drugi i završni korak Cetaphil dnevne rutine je Cetaphil Daily Moisturizer koji intenzivno i dugotrajno hidratizira kožu i temeljito je priprema za nanošenje dnevne šminke na meku i hidratiziranu kožu.

Ostale novosti

1920x1280

Anti-aging koji ujedinjuje snagu i prirodnost

Shooting Embryolisse campagne

Ružičasti sjaj briše znakove umora s Vašeg lica. Saznajte kako…

Untitled

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

Static2Column_updated-20210106

Prepoznajte 5 znakova osjetljivosti kože

amir-taheri-EybTQXnOqCo-unsplash1

Pravo vrijeme za antiage

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash1

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

GroupA_Final_Re1

Nova vizija zdrave kože

nikita-shirokov-v2RUpFTS3mo-unsplash1

Važnost preventivnog pregleda madeža

Vaše ruke su nepobjedive

Uz Excipial Vaše ruke su nepobjedive