NOVOSTI

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

Kada se govori o preuranjenom starenju često se spominje fotostarenje koje se odnosi na specifičan čimbenik starenja: UV zračenje. Osim UV zračenja, danas se istražuje i utjecaj vidljivog svjetla i infracrvenog zračenja na kožu. Upravo bi ta istraživanja mogla postati značajna za sprječavanje jedne danas dobro poznate problematike kože koja nastaje kao posljedica izlaganja suncu a nazivamo je hiperpigmentacija. Iako nije zabrinjavajuća s gledišta zdravlja kože, postaje ozbiljan estetski problem za mnoge žene i muškarce.

Defend

Linija proizvoda za zaštitu od sunca s antiage učinkom. Osim zaštite od UVA i UVB zračenja sadrži i antioksidanse koji pridonose zaštiti od negativnih utjecaja UV zračenja i ostalih vanjskih čimbenika na izgled kože. 

Correct

Linija osmišljena za zaštitu od fotostarenja izazvanog oksidacijom, vodećeg uzroka starenja kože, koji je rezultat izloženosti UV zračenju i štetnim čimbenicima iz okoliša. Formule kombiniraju snažne antioksidanse za zaštitu kolagena i poznate stimulatore sinteze novog kolagena kako bi koža ostala glatka, čvrsta i zategnuta.

Enlighten

Jedinstvena kolekcija proizvoda koja uspješno rješavaju mnogobrojne izazove neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji. Kako bi otkrili ujednačen i blistav ten proizvodi ciljano djeluju na više puteva aktivacije promjena u pigmentaciji snažnim molekulama za posvjetljivanje: vitaminom C, niacinamidom, retinolom i Neoglucosaminom®.  Savršeni za one koji traže pomoć s vidljivim promjenama u pigmentaciji, neujednačenim tenom i tamnim mrljama.

Ostale novosti

1920x1280

Anti-aging koji ujedinjuje snagu i prirodnost

Shooting Embryolisse campagne

Ružičasti sjaj briše znakove umora s Vašeg lica. Saznajte kako…

Untitled

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

avdalyan-DQjWG8NBGWg-unsplash2

Eksfolijacija osjetljive kože lica

Static2Column_updated-20210106

Prepoznajte 5 znakova osjetljivosti kože

amir-taheri-EybTQXnOqCo-unsplash1

Pravo vrijeme za antiage

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

GroupA_Final_Re1

Nova vizija zdrave kože

nikita-shirokov-v2RUpFTS3mo-unsplash1

Važnost preventivnog pregleda madeža

Vaše ruke su nepobjedive

Uz Excipial Vaše ruke su nepobjedive