NOVOSTI

Preuzmite kontrolu nad tamnim mrljama na Vašem licu

Upotpunili smo Enlighten liniju kako bi Vam omogućili dugotrajnu kontrolu nad tamnim mrljama na licu. Pigment Lightening gel aktivno djeluje upravo na tamne mrlje, a Pigment Controller i Illuminating serum kontroliraju stvaranje pigmenta na koži cijelog lica, pojačavaju učinak posvijetljivanja i sprječavaju tvorbu novih mrlja.

NEOSTRATA ENLIGHTEN PIGMENT LIGHTENING GEL

Nova, poboljšana NeoStrata® formula za posvjetljivanje, eksfolijaciju i zaglađivanje kože s hiperpigmentacijama. Svojim snažnim djelovanjem znatno smanjuje pigmentaciju kože i ciljano djeluje na promjene u boji kože poput tamnih mrlja, staračkih pjega i hiperpigmentacije. Nanosi se u tankom sloju na zahvaćenu kožu lica ili tijela dva puta na dan.

NEOSTRATA ENLIGHTEN PIGMENT CONTROLLER

Ova napredna formula uključuje klinički dokazane tehnologije za kontrolu pigmentacije. Sinergija iznimno aktivnih sastojaka koji uključuju zaštićeni NeoGlucosamine, retinol i stabilizirani vitamin C udruženim djelovanjem ubrzavaju izmjenu stanica i umanjuju vidljivost mrlja. Ekstrakti alpskih biljki i SabiWhite® inhibiraju tirozinazu, enzim koji pokreće stvaranje pigmenta, kako bi spriječile pojavu novih mrlja. Vitamin E štiti kožu od daljnjih oštećenja, a optički raspršivač trenutno posvijetljuje kožu.

NEOSTRATA ENLIGHTEN ILLUMINATING SERUM

Osmišljen je kako bi posvijetlio kožu zahvaćenu tamnim mrljama koje uzrokuje starenje i izloženost UV zračenju i drugim štetnim utjecajima. Snažna Enlighten formula sadrži aktivne tvari koje posvijetljuju kožu, pomažu smanjiti vidljivost postojećih i umanjiti stvaranje novih mrlja. Sadrži patentirani Neoglucosamine® koji poboljšava izmjenu stanica i eksfolijaciju i pomaže izbijeliti postojeće mrlje te vitamin B3 koji također umanjuje vidljivost diskoloracija. Butil rezicinol i ekstrakt sladića inhibiraju tirozinazu i melanin kako bi ten bio ujednačen, svjetliji i blistaviji.

Serum upotrijebite samostalno ili prije hidratantne kreme navečer odnosno proizvoda za zaštitu od sunca ujutro. Pojačajte učinak Illuminating seruma uvođenjem Neostrata Enlighten Pigment Controllera u Vašu dnevnu rutinu. Najbolja Neostratina kombinacija za posvjetljivanje:

Navečer: Illuminating Serum + Pigment Controller

Ujutro:Illuminating Serum + Sheer Physical Protection SPF 50

Ukoliko imate izražene mrlje na licu preporučujemo da na mjesta gdje su izražene mrlje 2x na dan naneste Neostrata Enlighten Pigment Lightening gel ujutro i uvečer tijekom jeseni i zime kada nije jako UV zračenje. Kožu na koju ste nanijeli Pigment Lightening Gel ujutro zaštitite Neostrata Sheer Physical Protection SPF 50. Kada koristite Pigment Lightening Gel može se javiti pojačano ljuštenje kože jer je to glavna namjena proizvoda. Ukoliko je ljuštenje intenzivno i neugodno prestanite s primjenom nekoliko dana i ponovo počnite koristiti kada se koža smiri, ali samo navečer. Nakon što se koža ujednači ili ukoliko dobro podnosite pigment lightening formulu uvedite u rutinu dobitnu kombinaciju seruma i pigment controllera za održavanje rezultata i dodatni učinak posvjetljivanja.

Kada koristite proizvode za izbjeljivanje budite svjesni činjenice da se izbjeljivanje temelji prvenstveno na ubrzavanju izmijena stanica kože čime se na površinu dovode mlade stanice koje nisu zahvaćene promjenama i umanjivanju aktivnosti određenih enzima kako bi se spriječio nastanak novih mrlja tijekom tretmana. Cijeli postupak traje barem 3 mjeseca zbog čega bitne promjene u izgledu mrlja možete očekivati nakon 3 mjeseca redovite upotrebe. Ipak, zamjetne promjene dogodit će već nakon nekoliko dana korištenja jer ubrzana izmjena stanica zaglađuje površinu te je vaša koža blistava i glatka. Bitno je napomenuti kako je potrebno ograničiti izlaganje suncu tijekom i nakon upotrebe proizvoda kako bi se dodatno zaštitili od ponovnog tamnjenja kože i neželjene neujednačene pigmentacije.

 

Ostale novosti

1920x1280

Anti-aging koji ujedinjuje snagu i prirodnost

Shooting Embryolisse campagne

Ružičasti sjaj briše znakove umora s Vašeg lica. Saznajte kako…

Untitled

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

avdalyan-DQjWG8NBGWg-unsplash2

Eksfolijacija osjetljive kože lica

Static2Column_updated-20210106

Prepoznajte 5 znakova osjetljivosti kože

amir-taheri-EybTQXnOqCo-unsplash1

Pravo vrijeme za antiage

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash1

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

GroupA_Final_Re1

Nova vizija zdrave kože

nikita-shirokov-v2RUpFTS3mo-unsplash1

Važnost preventivnog pregleda madeža