NOVOSTI

Zašto volimo Neostratu?

U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane Hotela Esplanade u Zagrebu, predstavili smo hrvatskim stručnjacima i ljubiteljima zdrave i lijepe kože Neostrata medicinsku kozmetiku utemeljenu na najnovijim znanstvenim spoznajama i kliničkim dokazima koja zaglađuje, obnavlja i dubinski čisti kožu.

Predavanje i radionicu vodio je doktor  Aleksandar Krunić, profesor dermatovenerologije Northwestern Universitya u Chicagu, koji je u prepunoj dvorani Hotela Esplanade, s prisutnim liječnicima i farmaceutima podijelio bogato iskustvo rada s Neostrata proizvodima, Neostrata retinol pilingom i pilinzima glikolnom kiselinom.

Profesor Krunić je istaknuo kako ne postoji jedan univerzalni sastojak koji rješava problem starenja kože već je potrebno kombinirati vrhunske tehnologije i najdjelotvornije sastojke kako bi se postigao najbolji učinak. Neostrata pruža koži 35 moćnih sastojaka koji mogu aktivirati stanice i postupno vratiti izgubljenu čvrstoću i volumen kože, zagladiti kožu te popuniti linije i bore. Neostrata u prvu liniju borbe protiv bora stavlja snažne antioksidanse koji su nezaobilazni u borbi protiv oksidativnog stresa kao i zaštitu od sunca koja umanjuje suncem uzrokovano oštećenje DNA. Neostrata svoje najjače adute koristi na najbolji način u kremama i serumima koji pravilnom upotrebom dovode do željenih rezultata.  Neoglucosamine®, glukonolakton, laktobionska kiselina, peptidi, retinol, matične stanice jabuke i gardenije i mnoge druge aktivne tvari imaju višestruki učinak na kožu sa znakovima prijevremenog starenja od koji se ističu: aktivacija matičnih stanica i fiborblasta, stimulacija sinteze kolagena, poboljšana hidratacija, antipigmentna i antioksidativna svojstva te uvijek dobro došla učinkovita eksfolijacija.

Profesor Krunić zaključio je predavanje o Neostrata proizvodima za kućnu upotrebu jednostavnom procjenom stanja kože i ponudio djelotvorna rješenja iz Neostrata linije:

  • Imate duboke linije i bore, vaša koža gubi elastičnost, opuštena je i ubrzano stari? Tekstura vaše kože je neujednačena? U posljednje vrijeme primjećujete kako su bore dublje, a koža opuštenija? Želite preuzeti kontrolu i dobiti primjetne rezultate? Pravi odabir za vas je Skin Active linija.
  • Vaša koža nije glatka već je gruba i umorna, neujednačene pigmentacije? Šminka više ne priliježe dobro na vašu kožu, površina nije glatka i meka? Želite mekšu, glađu i ujednačenu površinu kože? Pravi odabir za vas je Resurface linija.
  • Vaša koža je osjetljiva, sklona crvenilu, suha i netolerantna? Želite da vaša koža bude meka, glatka i manje osjetljiva? Pravi odabir za vas je Restore linija.
  • Imate tamne mrlje na licu? Vaša koža nije blistava i glatka već umorna i neujednačena? Želite blistaviji izgled i ujednačenu pigmentaciju? Pravi izbor za vas je Enlightening linija.

Osim Neostrata linija za kućnu njegu, prezentirani su i Neostrata pilinzi koje liječnici koriste već dugi niz godina. Riječ je o pilinzima s glikolnom kiselinom različite jačine čija je glavna karakteristika nizak pH koji omogućuje jako dobru eksfolijaciju površinskih slojeva kože. Liječnik može kontrolirati snagu i dubinu pilinga kontrolom izloženosti kože djelovanju kiseline, a odabirom boostera koji se nanose netom prije pilinga glikolnom kiselinom pojačati učinak na hiperpigmentacije ili akne. Kod izvođenja ovog pilinga obavezna je neutralizacija na kraju tretmana, zbog vrlo niskog pH.  Nakon eksfolijacije koža je obnovljena, zaglađena, meka i ujednačena.

Prof. Krunić prisutne je upoznao s postupkom izvođenja novog pilinga koji se provodi u liječničkim ordinacijama i poliklinikama. Riječ je o naprednom i snažnom profesionalnom pilingu koji sadrži 3% retinola i Retinol Boosting Complex za poboljšanje izgleda sitnih linija i bora, zategnutu i čvrstu kožu, te svjetliji, ujednačeniji i čišći ten. Retinol u kozmetici nije novost, ali ovako visok postotak i snažan anit-age učinak možemo pronaći samo u Neostrata Retinol peel-u.  Neostrata ga donosi u inovativnoj kombinaciji s aktivnim tvarima koje pridonose povoljnom učinku na kožu i u visokim koncentracijama koje se rijetko sreću na našem tržištu.

Ostale novosti

1920x1280

Anti-aging koji ujedinjuje snagu i prirodnost

Shooting Embryolisse campagne

Ružičasti sjaj briše znakove umora s Vašeg lica. Saznajte kako…

Untitled

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

avdalyan-DQjWG8NBGWg-unsplash2

Eksfolijacija osjetljive kože lica

Static2Column_updated-20210106

Prepoznajte 5 znakova osjetljivosti kože

amir-taheri-EybTQXnOqCo-unsplash1

Pravo vrijeme za antiage

alex-sheldon-MRF_hZYCTPI-unsplash1

Kada crvenilo na licu preuzme kontrolu

ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash1

Izazovi neujednačene kože s promjenama u pigmentaciji

GroupA_Final_Re1

Nova vizija zdrave kože

nikita-shirokov-v2RUpFTS3mo-unsplash1

Važnost preventivnog pregleda madeža